Принц Уилям се чувства безпомощен и уплашен, докато съпругата му Кейт

...
Принц Уилям се чувства безпомощен и уплашен, докато съпругата му Кейт
Коментари Харесай

Принц Уилям е безпомощен и уплашен от ситуацията с Кейт

Принц Уилям се усеща " беззащитен и изплашен ", до момента в който брачната половинка му Кейт Мидълтън се бори с рака, пише US Weekly.

Според източник на медията бъдещият крал на Англия се усеща " беззащитен и изплашен " и е помолил други членове на фамилията да се намесят вместо него, с цел да може да си е вкъщи.

В средата на януари 2024 година Катрин Мидълтън претърпя сполучлива коремна интервенция, само че последвалите проучвания разкриха рак. Принцесата на Уелс, която сподели, че е в „ ранен стадий “ на превантивната химиотерапия, беше шокирана, когато лекарите й споделиха диагнозата, само че тя правеше всичко допустимо, с цел да остане мощна за трите си дребни деца: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

„ Тя се уморява елементарно, само че се пробва да прекарва допустимо най-вече време с децата си “, сподели вътрешен човек.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям с деца Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата Снимка: Getty
Принц Уилям поддържа брачната половинка си в сложни моменти. В деня, в който двойката научи за диагнозата, той отмени пътуването си за службата за своя кръстник, гръцкия крал Константин, на 27 февруари 2024 година Тогава слуховете за съществени проблеми с Кейт Мидълтън ескалираха още повече. Те обаче не разкриха борбата на Катрин с рака до великденската почивка на децата си, с цел да понижат натиска на публичното внимание върху Шарлот, Джодж и Луис.

Сега принцесата на Уелс разчита на брачна половинка си повече от всеки път.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям с деца Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата: Екранна фотография от видео
" Уилям се пробва да бъде покрай Кейт и да оказва помощ по всевъзможен метод. Той работеше с децата и прекарваше време с тях следобедите и вечерите ", споделя вътрешният човек.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР